Αλβανία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Η Αλβανία προς Η Ιταλία

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που δραστηριοποιούνται μεταξύ Η Αλβανία και Η Ιταλία προσφέροντάς σας συνολικά 56 δρομολόγια κάθε βδομάδα. Grandi Navi Veloci λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Δυρράχιο προς Μπάρι με δρομολόγια 12 φορές εβδομαδιαία. Adria Ferries λειτουργεί 2 δρομολόγια, Από Δυρράχιο προς Μπάρι με δρομολόγια 12 φορές ανά εβδομάδα & Από Δυρράχιο προς Ανκόνα περίπου 6 φορές εβδομαδιαία. Ventouris Ferries λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Δυρράχιο προς Μπάρι με δρομολόγια 12 φορές εβδομαδιαία. A-Ships Management S.A λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Αυλώνας προς Μπρίντιζι με δρομολόγια 7 φορές εβδομαδιαία. Starlines λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Αυλώνας προς Μπρίντιζι με δρομολόγια 7 φορές εβδομαδιαία.

Καθώς η συχνότητα και η διάρκεια των διασταυρώσεων σε ορισμένες διαδρομές ποικίλλει θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε μια αναζήτηση live για τα δρομολόγια από Η Αλβανία προς Η Ιταλία για να μάθετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Αλβανία Ιταλία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Αλβανία προς Ιταλία

Σχετικά με Η Αλβανία:

Η Αλβανία είναι μια μεσογειακή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συνορεύει με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο στα βόρεια, την ΠΓΔΜ στα ανατολικά, και την Ελλάδα στα νότια. Με ακτές στην Αδριατική Θάλασσα στα δυτικά και το Ιόνιο Πέλαγος στα νοτιοδυτικά.

Η χώρα έχει δημοκρατία και είναι επίσημα γνωστή ως Δημοκρατία της Αλβανίας.

Στην Αλβανία συνυπάρχουν τρείς θρησκείες - το Ισλάμ, ο Καθολικισμός και η Ορθοδοξία. Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι.