Πληροφορίες για τον COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε την εμπειρία κράτησης [ακτοπλοϊκών] εισιτηρίων όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη. Επίσης γνωρίζουμε ότι κατά καιρούς ίσως σας γεννηθούν ερωτήματα ή μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια με τις κρατήσεις [εισιτηρίων]. Για του παραπάνω λόγους, απαντήσαμε στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα εδώ FAQ.

Email επιβεβαίωσης κράτησης

Το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης αποτελεί επίσης μία τεράστια πηγή πληροφοριών. Περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ταξίδι σας, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων των λιμένων αλλά και των ωραρίων check-in.

Ξαναστείλτε μήνυμα επιβεβαίωσης

Πώς μπορώ να τροποποιήσω ή να ακυρώσω την κράτησή μου;

Ο πιο απλός, ταχύτερος και φθηνότερος τρόπος για να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας είναι μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί My Account. Μπορείτε να συνδεθείτε εδώ ή μέσω του παρακάτω συνδέσμου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που περιέχονται στο email επιβεβαίωσης.

Διαχείριση της κράτησής μου

Τέλη τροποποίησης και ακύρωσης της Direct Ferries

Τέλη τροποποίησης και ακύρωσης της Direct Ferries

Μέσω email ή τηλεφώνου

Μέσω του λογαριασμού μου

Τέλη τροποποίησης εισιτηρίων < £100 / €100

£20 / €20Εισιτήρια < £100 / €100

£10 / €10Εισιτήρια < £100 / €100

Τέλη τροποποίησης εισιτηρίων > £100 / €100

£35 / €35Εισιτήρια > £100 / €100

£10 / €10Εισιτήρια > £100 / €100

Τέλη ακύρωσης

£35 / €35Τέλη ακύρωσης

£10 / €10Τέλη ακύρωσης


Ενδέχεται να εφαρμοστούν χρεώσεις χειριστή. Λάβετε υπόψη ότι, λόγω των νόμων περί προστασίας δεδομένων, δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ακυρώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό μου για να ακυρώσετε τις κρατήσεις.

Έχετε ακόμα κάποιο ερώτημα;

Για να σας διευκολύνουμε, απαντήσαμε στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα στη σελίδα FAQ [Συχνών ερωτημάτων]. Πρόκειται για τον πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπο για να εντοπίσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να διαχειριστώ τις κρατήσεις μου;

Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε την κράτησή σας είναι μέσω του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο. Είναι ο γρηγορότερος, ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος να αναλάβετε τον έλεγχο της κράτησής σας.

Λογαριασμός
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Το Email δεν εστάλει
 • ContactUs_FormHeading Επικοινωνήστε μαζί μας

   Ενδέχεται να εφαρμοστούν χρεώσεις χειριστή. Λάβετε υπόψη ότι, λόγω των νόμων περί προστασίας δεδομένων, δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ακυρώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό μου για να ακυρώσετε τις κρατήσεις.

   Λόγος επικοινωνίας με εμάς

   Απαιτείται


   Ακτοπλοϊκή Εταιρεία

   Αριθμός Κράτησης

   Το email σας

   Required

   Αριθμός Τηλεφώνου

   Μήνυμα


Η Διεύθυνση μας

Direct Ferries Ltd, 2-3 Three Rivers Business Centre, Felixstowe Road, Ipswich, Suffolk IP10 0BF, United Kingdom
© Direct Ferries.gr
Η Direct Ferries Limited έχει την καταστατική της έδρα στη διεύθυνση Direct Ferries Ltd, 2-3 Three Rivers Business Centre, Felixstowe Road, Ipswich, Suffolk, IP10 0BF, Ηνωμένο Βασίλειο. Για στοιχεία επικοινωνίας παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνήστε μαζί μας.
Η Direct Ferries Limited, ο κορυφαίος παγκοσμίως ιστότοπος για online κρατήσεις πλοίων, είναι διορισμένος αντιπρόσωπος της ITC Compliance Limited, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη και ρυθμιζόμενη από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (Financial Conduct Authority). Ο αριθμός μητρώου της είναι 313486. Της επιτρέπεται να παρέχει συμβουλές και να κανονίζει συμβάσεις γενικών ασφαλίσεων ως διαμεσολαβητής. Ο αριθμός ΦΠΑ της Direct Ferries είναι: GB 238 9488 50.