Από Δυρράχιο προς Μπάρι

Το δρομολόγιο Δυρράχιο Μπάρι συνδέει Αλβανία με Ιταλία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Grandi Navi Veloci λειτουργούν τη διέλευση 12 φορές ανά εβδομάδα, Adria Ferries 12 φορές εβδομάδα & Η Ventouris Ferries υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 12 φορές ανά εβδομάδα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 36 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Δυρράχιο Μπάρι με δρομολόγια μεταξύ Αλβανία και Ιταλία μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Δυρράχιο - Μπάρι Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Δυρράχιο Μπάρι

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Δυρράχιο Μπάρι με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Δυρράχιο Οδηγός

Το Δυρράχιο είναι μια πόλη που βρίσκεται στην αλβανική ακτή, στα 33 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας, τα Τίρανα. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αλβανίας και το κύριο λιμάνι της το οποίο είναι πολύ σημαντικό μιας και είναι αρχαίο και οικονομικά ωφέλιμο για τη χώρα. Περιβάλλεται από την Αδριατική Θάλασσα, με το ιταλικό λιμάνι του Μπάρι 300 χλμ. και του Μπρίντεζι στα 200 χιλιόμετρα πιο μακριά.

Δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης είναι η Δημοτική βιβλιοθήκη, τα Θέατρα ‘Aleksander Moisiu’, ‘Estrada’ & ‘Puppet’ αλλά και η Φυλαρμονική Ορχήστρα. Για τους επισκέπτες που είναι λάτρεις της ιστορίας θα βρουν μια σειρά σε μουσεία όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Βασιλική βίλα του Δυρραχίου και το Μουσείο Ιστορίας.

Η πόλη επίσης διαθέτει την Αρχαία Πόλη Τείχους του Δυρράχιου, τον καθεδρικό ναό της πόλης και το μεγαλύτερο αμφιθέατρο στα Βαλκάνια που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι. Η κατασκευή του κατά τη διάρκεια του πρώτου αιώνα είναι υπό εξέταση για να κηρυχθεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις με Μπάρι, Ανκόνα, Τεργέστη και Μπρίντεζι είναι πολύ γνωστές!

Μπάρι Οδηγός

Η ιταλική πόλη και λιμάνι του Μπάρι βρίσκεται στα παράλια της Αδριατικής και είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας της Απουλίας στην Ιταλία. Η πόλη δεν είναι ένας τόσο διάσημος τουριστικός προορισμός, αν και υπάρχουν μερικά αξιοθέατα και βρίσκεται σε βολικό σημείο για τους επισκέπτες που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν ως βάση απ’ όπου μπορούν να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή. Τα περισσότερα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στη πόλη βρίσκονται κάτω από τα στενά δρομάκια στη συνοικία Vecchia Bari που είναι γνωστή με το να μπερδεύει τους επισκέπτες της που συχνά χάνονται μέσα στον λαβύρινθό της. Η πιο γνωστή εκκλησία του Μπάρι είναι η Βασιλική του Αγίου Νικολάου που χτίστηκε τον 11ο αιώνα και βρίσκεται μεταξύ της θάλασσας και της παλιάς πόλης. Ο ναός είναι αφιερωμένος στον Άγιο Νικόλαο και χτίστηκε με σκοπό να δεχθεί τα λείψανα του Αγίου, που ακόμα βρίσκονται στη κρύπτη. Στο κύριο μέρος του ναού υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που αξίζει κάποιος να δει όπως ο περίτεχνος πέτρινος θόλος πάνω από την Αγία Τράπεζα και ο μαρμάρινος θρόνος του επισκόπου από τον 11ο αιώνα, γνωστός ως Cattedra di Elia.

Από το λιμάνι του Μπάρι, φέρι αναχωρούν για το Δυρράχιο, την Ηγουμενίτσα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, τη Πάτρα, το Κότορ και το Ντουμπρόβνικ.