Blu Navy

Η BN di Navigazione, ή η Blu Navy, είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία συνδέοντας το Πιομπίνο στη Τοσκάνη και το Πορτοφερράιο στη νήσο Έλβα, ενώ η θυγατρική BN Sar Nav προσφέρει δρομολόγια μεταξύ της Κορσικής και της Σαρδηνίας στη Μεσόγειο.

Ενώ στην αρχή, όταν ιδρύθηκε το 2010, προσέφερε μόνο έξι καθημερινά δρομολόγια, η Blu Navy έχει σταθερά αναπτυχθεί σε μια καταξιωμένη εταιρεία στον κλάδο της ναυτιλίας της Ιταλίας, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δρομολογίων και ένα εξαιρετικό ιστορικό συνέπειας.

Η Blu Navy προς το παρόν χρησιμοποιεί ένα μεγάλο σκάφος, το Acciarello που έχει μια χωρητικότητα 800 επιβατών και 200 οχημάτων, με ικανότητα φόρτωσης και εκφόρτωσης σε μόλις τριάντα λεπτά. Με μήκος εκατόν δεκατρία μέτρων, πλάτος δεκαοχτώ μέτρων, και με ταχύτητα πλεύσης δεκαέξι κόμβων, το Acciarello είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά επιβατηγά πλοία στη Τυρρηνική θάλασσα.

Το φέρι υπέστη μια πλήρης ανακαίνιση το 2015, εστιάζοντας στη βελτίωση της άνεσης και της ψυχαγωγίας εν πλω. Σήμερα διαθέτει έναν πολυτελές χώρο καθημένων και ένα κορυφαίας ποιότητας μπαρ που προσφέρει νόστιμα σνακ και αναψυκτικά, καθώς και ένα πρόσφατα σχεδιασμένο γκαράζ, επιτρέποντας τους πελάτες να παρκάρουν τα οχήματά τους με ευκολία.

Η directferries.gr σας επιτρέπει να συγκρίνετε Blu Navy δρομολόγια και ναύλα με όλους τους εναλλακτικούς και διαθέσιμους ακτοπλοϊκούς προορισμούς για την καλύτερη επιλογή του ταξιδιού σας.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Blu Navy δρομολόγια