Από Cavo προς Piombino

Το δρομολόγιο Cavo Piombino πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Έλβα με Ιταλία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Moby Lines λειτουργεί μέχρι 4 φορές ανά ημέρα με διάρκεια πλου περίπου 30 λεπτά ενώ η Toremar υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 5 φορές ανά ημέρα με διάρκεια από 20 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 63 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Cavo Piombino δρομολόγια μεταξύ Έλβα και Ιταλία. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Cavo - Piombino Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Cavo Piombino

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Cavo Piombino με ένα αυτοκίνητο και 1 επιβάτης.

Cavo Οδηγός

Το λιμάνι της νήσου Έλβα είναι το Κάβο (Cavo) και βρίσκεται στη Μεσόγειο θάλασσα. Η Έλβα είναι το μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος της Τοσκάνης και αποτελεί μέρος του Toscano National Park. Το νησί της Έλβα είναι το τρίτο σε μέγεθος αμέσως μετά την Σικελία και τη Σαρδηνία.

Τα κρυστάλλινα νερά, οι πανέμορφες παραλίες και τα τοπία της αποτελούν την Νήσο ως τουριστικό προορισμό στην Τοσκάνη. Ειδικά για τους επισκέπτες που αναζητούν την ηρεμία στις παραλίες, ή για όσους ενδιαφέρονται για καταδύσεις και δραστηριότητες με ψαροντούφεκο χάρη στα πλούσια νερά γεμάτα με πολλά είδη ψαριών. Για αυτούς που θέλουν να μείνουν στη στεριά μπορούν να κάνουν bike – mountain, πεζοπορία στα βουνά ή να παίξουν γκολφ!

Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκά με την ηπειρωτική χώρα της Ιταλίας με δρομολόγια μεταξύ Πιομπίνο και Πορτοφεραίο. Η πρωτεύουσα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα, και τα Cavo, Ρίο μαρίνα και Porto Azzurro στην ανατολική ακτή του νησιού.