Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3604 δρομολόγια και 720 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Ιόνια Νησιά (Επτάνησα)

Τι μπορείτε να κάνετε στα Ιόνια Νησιά (Επτάνησα);

Το Επτάνησα βρίσκονται στα δυτικά της Ελλάδας και αποτελούνται από τη Κέρκυρα, τους Παξούς, τη Λευκάδα, την Ιθάκη, τη Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τα Κύθηρα.

Κάθε νησί θα σας εντυπωσιάσει με τη δική του ομορφιά, αρχιτεκτονική και ιστορία.

Η Κέρκυρα είναι το πιο δημοφιλές νησί που αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς. Ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα είναι το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, που κάποτε αποτέλεσε κατοικία του Ύπατου Αρμοστή. Σήμερα στεγάζει το περίφημο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας όπου μπορείτε να θαυμάσετε μια συλλογή 10.000 περίπου ανεκτίμητων αντικειμένων ασιατικής τέχνης.

Επίσης, στη Κέρκυρα αξίζει να επισκεφτείτε το εντυπωσιακό Παλαιό Φρούριο που χτίστηκε πάνω σε μια βραχώδη χερσόνησο και χρησιμοποιήθηκε για να προστατέψει το νησί από τις επιδρομές των Οθωμανών.

Στην Ζάκυνθο, μη παραλείψετε να επισκεφτείτε το Αρχοντικό του Αλεξάνδρου Ρώμα το οποίο χτίστηκε το 1660 και αποτελεί σημείο αναφοράς στην πολιτιστική ιστορία του νησιού. Μπορείτε να το επισκεφτείτε και να θαυμάσετε τον τρόπο ζωής των παλιών αριστοκρατών μέσα από τους όμορφα διακοσμημένους χώρους, τα έπιπλα, τους πίνακες και τα έργα τέχνης.

Τα Κύθηρα έχουν τον δικό τους χαρακτήρα. Σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε το ενετικό κάστρο, χτισμένο σε μια υπερυψωμένη έκταση, προσφέροντας μια απίστευτη θέα της γύρω περιοχής.

Η Ιθάκη, το νησί του Οδυσσέα, είναι ένα ήσυχο και φιλόξενο νησί. Η Αρεθούσα Κρήνη αναφέρεται από τον Όμηρο ως μια από τις πηγές γλυκού νερού στο νησί. Η Ιθάκη χαρακτηρίζεται από καταπράσινα χαμηλά βουνά και ήρεμα, πεντακάθαρα νερά.

Πώς να ταξιδέψετε στα Ιόνια Νησιά (Επτάνησα);

Τα Ιόνια Νησιά συνδέονται ακτοπλοϊκώς με την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και με την ανατολική ακτή της Ιταλίας.

Σχεδόν κάθε μέρα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς Κυλλήνη, Ιθάκη και Κεφαλονιά.

Αν ταξιδεύετε από Ιταλία, μπορείτε να ταξιδέψετε από την Ανκόνα με την Anek Lines Superfast Ferries. Επίσης, δρομολόγια πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα από το Μπάρι και δυο φορές την εβδομάδα από το Μπρίντιζι, με το ταξίδι να διαρκεί περίπου μια μέρα.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Ιόνια Νησιά (Επτάνησα);

Μια καλή περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια είναι κατά τον Μάιο καθώς οι τιμές τείνουν να είναι πιο χαμηλές σε σύγκριση με τους υπόλοιπους θερινούς μήνες. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κάνετε τη κράτησή σας όσο πιο μπροστά γίνεται για να αποφύγετε τους υψηλούς ναύλους.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Ventouris Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
 • Anek Superfast
  • Αποκτήστε τιμή
 • Minoan Lines
  • Αποκτήστε τιμή
 • Levante Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Ιόνια Νησιά (Επτάνησα)