Αλβανία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Η Αλβανία προς Ιόνια Νησιά (Επτάνησα)

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο μεταξύ Η Αλβανία και Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) λειτουργεί από 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες – Albania Luxury Ferries, Finikas Lines, Ionian Seaways, Joy Lines & Sarris Cruises & Lines. Το Άγιοι Σαράντα προς Κέρκυρα πορθμειακή γραμμή λειτουργεί καθημερινά με προγραμματισμένη διάρκεια πλου από περίπου 30 λεπτά.

Ενώ έχουμε λάβει μεγάλη προσοχή για να σας βεβαιώσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα είναι σωστές, καθώς, η συχνότητα και η διάρκεια των διαβάσεων για όλα τα δρομολόγια μπορούν να ποικίλουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εμείς σας συμβουλεύουμε να πάρετε μια προσφορά live για την τρέχουσα διαθεσιμότητα σε Η Αλβανία Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) διασταύρωση μεταξύ Άγιοι Σαράντα και Κέρκυρα.

Αλβανία Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Αλβανία προς Ιόνια Νησιά (Επτάνησα)

Σχετικά με Η Αλβανία:

Η Αλβανία είναι μια μεσογειακή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συνορεύει με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο στα βόρεια, την ΠΓΔΜ στα ανατολικά, και την Ελλάδα στα νότια. Με ακτές στην Αδριατική Θάλασσα στα δυτικά και το Ιόνιο Πέλαγος στα νοτιοδυτικά.

Η χώρα έχει δημοκρατία και είναι επίσημα γνωστή ως Δημοκρατία της Αλβανίας.

Στην Αλβανία συνυπάρχουν τρείς θρησκείες - το Ισλάμ, ο Καθολικισμός και η Ορθοδοξία. Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι.