Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3557 δρομολόγια και 732 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Δωδεκάνησα

Τι μπορείτε να κάνετε στα Δωδεκάνησα;

Τα Δωδεκάνησα είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, μεταξύ των Κυκλάδων και της Τουρκίας. Αποτελούνται από δώδεκα μεγάλα νησιά και πολλά ακόμα μικρότερα, και φημίζονται για τις όμορφες παραλίες, τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά, την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία τους.

Κάθε νησί έχει τον δικό του χαρακτήρα. Υπάρχουν επιλογές και για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση, και για όσους επιθυμούν διακοπές γέματες ενέργεια και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωκεκανήσων που φημίζεται για τη μεσαιωνική Παλιά Πόλη της. Μη παραλείψετε να επισκεφτείτε το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, ή αλλιώς Καστέλλο, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νησιού.

Η Κως μοιάζει με έναν μικρό παράδεισο με τις αμμώδεις παραλίες της και τη πλούσια βλάστηση. Σε αυτό το νησί γεννήθηκε ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της ιατρικής γύρω στο 460 π.Χ., και ίδρυσε την Ιπποκρατική Ιατρική Σχολή.

Η Κάλυμνος είναι παγκοσμίως γνωστή ως το νησί των σφουγγαράδων. Αυτή η παράδοση διαρκεί χρόνια και έχει έναν σημαντικό αντίκτυπο στη τοπική οικονομία.

Κάθε νησί έχει τη δική του γοητεία και οι προσδοκίες σας όχι μόνο θα ικανοποιηθούν αλλά και θα ξεπεραστούν.

Πώς να ταξιδέψετε στα Δωδεκάνησα;

Τα Δωδεκάνησα είναι εύκολα προσβάσιμα με το καράβι. Μπορείτε να ταξιδέψετε από την ηπειρωτική χώρα, τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και μεταξύ των Δωδεκανήσων εύκολα και άνετα καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια σειρά λιμανιών, δρομολογίων και ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Δρομολόγια πραγματοποιούνται από το λιμάνι του Πειραιά, τη Τουρκία, τη Κρήτη και τις Κυκλάδες. Το να ταξιδεύει κανείς με το καράβι στα Δωδεκάνησα και να αντικρίζει τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια στην ακτογραμμή καθώς και την πεντακάθαρη κρυστάλλινη θάλασσα, αποτελεί μια εμπειρία ανεπανάληπτη.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Δωδεκάνησα;

Τα Δωδεκάνησα αποτελούν έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών οπότε οι τιμές κατά τους θερινούς μήνες είναι αρκετά υψηλές. Ανάλογα με το λιμάνι αναχώρησης, πιθανότατα να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο. Καλό θα ήταν, σε κάθε περίπτωση, να κάνετε τη κράτησή σας πολύ πιο μπροστά για να εξασφαλίσετε τη καλύτερη τιμή.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Sky Marine
  • Αποκτήστε τιμή
 • Blue Star Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
 • Sea Dreams
  • Αποκτήστε τιμή
 • Dodekanisos Seaways
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Δωδεκάνησα