Από Μαρμαρίς προς Ρόδος

Η γραμμή Μαρμαρίς Ρόδος συνδέει Τουρκία με Δωδεκάνησα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Sea Dreams. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 28 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 1 ώρα.

Μαρμαρίς Ρόδος εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μαρμαρίς - Ρόδος Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Μαρμαρίς Ρόδος

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Μαρμαρίς Οδηγός

H Μαρμαρίδα, ή αλλιώς Μαρμαρίς, είναι πόλη και λιμάνι στη Τουρκία, στις ακτές της Μεσογείου, στην επαρχία Μούγλων, στα νοτιοδυτικά της χώρας. Η πόλη αποτελεί ένα σημαντικό τουριστικό θέρετρο και βρίσκεται στα παράλια της Τουρκικής Ριβιέρας. Παρά τη σημαντική ανάπτυξη στον κατασκευαστικό κλάδο κατά τη δεκαετία του 1980, η πόλη κατάφερε να διατηρήσει κάποιο κομμάτι της αυθεντικής της γοητείας και χαρακτήρα. Η πόλη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με όσους αγαπούν τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα. Η βραχώδης ακτογραμμή γύρω από τη πόλη σας καλεί να την εξερευνήσετε. Μόνο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη, υπάρχουν πολλοί κολπίσκοι με κρυστάλλινα καθαρά νερά, ενώ από πίσω υπάρχουν βουνά καλυμμένα με πεύκα. Ένας καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τη περιοχή είναι να νοικιάσετε ένα αμάξι ή μια μοτοσυκλέτα και να οδηγήσετε γύρω από τη χερσόνησο Ρεσαντιέ (Resadiye) και Χισάρονου (Hisaronu).

Δρομολόγια εκτελούνται και με φέρι και με ιπτάμενα δελφίνια πολλές φορές την ημέρα προς το ελληνικό νησί της Ρόδου.

Ρόδος Οδηγός

Το ελληνικό νησί της Ρόδου είναι το μεγαλύτερο των Δωδεκανήσων και αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για τους τουρίστες, ειδικά καθώς έχει 300 περίπου μέρες ηλιοφάνεια κάθε χρόνο. Το νησί βρίσκεται στο ανατολικό Αιγαίο, στα βόρεια του νησιού της Κρήτης και νοτιοανατολικά της Αθήνας. Το νησί διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις για να γίνει ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός που είναι σήμερα και έχει μια όμορφη ακτογραμμή, πολύ πολιτισμό και έντονη νυχτερινή ζωή.

Η κύρια πόλη του νησιού, η πόλη της Ρόδου, είναι αρκετά γοητευτική και οι επισκέπτες θα δουν τα μεσαιωνικά οχυρωματικά έργα και τα στενά δρομάκια που είναι απλά πολύ ιδιαίτερα. Ωστόσο, οι παραλίες του νησιού είναι ίσως ο μεγαλύτερος πόλος έλξης και είναι αυτές που κάνουν το νησί τόσο δημοφιλές. Κάποιες από τις παραλίες του νησιού βρίσκονται στα ανατολικά, με τη Λίνδο να ξεχωρίζει καθώς προσφέρει το καλύτερο κομμάτι άμμου και βότσαλων και είναι κοντά στη Μεγάλη Παραλία.

Από το λιμάνι της Ρόδου εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια προς τον Πειραιά και με συμβατικά και με ταχύπλοα σκάφη. Κατά τους θερινούς μήνες, η Ρόδος επίσης συνδέεται με τα άλλα νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς και με τη Κρήτη και τις Κυκλάδες.