Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3557 δρομολόγια και 732 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Κρήτη

Τι μπορείτε να κάνετε στην Κρήτη;

To πανέμορφο νησί της Κρήτης είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου και το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με μισό εκατομμύριο περίπου κατοίκους.

Η Κρήτη δεν έχει να προσφέρει μονάχα ήλιο, θάλασσα και παραλίες. Αυτό το ιδιαίτερο νησί είναι πλούσιο σε πολιτισμό και γεμάτο ενέργεια και ζεστούς, φιλόξενους ανθρώπους.

Η Κρήτη πέρα από τις όμορφες της παραλίες και τα καθαρά, πενταγάλανα νερά της, είναι ένα νησί που χαρακτηρίζεται για τις οροσειρές του, με πιο γνωστή αυτή του Ψηλορείτη, τις πολυσύχναστες πόλεις και τα ήρεμα χωριουδάκια.

Ως ένας δημοφιλής προορισμός, η Κρήτη προσφέρει ενά ευρύ φάσμα καταλυμάτων, από πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι και απλά διαμερίσματα και χώρους κατασκήνωσης.

Μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα που δε πρέπει να χάσει κανείς είναι το φαράγγι της Σαμαριάς και το ανάκτορο της Κνωσού, γνωστό για τις εντυπωσιακές του τοιχογραφίες.

Πώς να ταξιδέψετε στην Κρήτη;

Μπορείτε να ταξιδέψετε ακτοπλοϊκώς προς τη Κρήτη εύκολα και γρήγορα καθώς υπάρχουν διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και με τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Τα πλοία αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά προς τα 3 λιμάνια στη βόρεια πλευρά του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το πιο σύντομο και τακτικό δρομολόγιο είναι αυτό προς το λιμάνι του Ηρακλείου, στη βόρεια πλευρά της Κρήτης.

Αν ταξιδεύετε από τις Κυκλάδες, αναχωρήσεις πραγματοποιούνται από 6 νησιά, συμπεριλαμβανομένων των νησιών της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Από τα Δωδεκάνησα, υπάρχουν εβδομαδιαία δρομολόγια από 5 νησιά, συμπεριλαμβανομένου και του νησιού της Ρόδου.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Κρήτη;

Η Κρήτη αποτελεί έναν δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό οπότε ενδέχεται οι τιμές να είναι αρκετά υψηλές κατά τους θερινούς μήνες. Ωστόσο τα εισιτήρια από τον Πειραιά τον Απρίλιο τείνουν να είναι σχετικά πιο οικονομικά. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, συνιστάται να κλείσετε τα εισιτήριά σας πολύ πιο μπροστά, για να εξασφαλίσετε μια συμφέρουσα τιμή.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Anek Superfast
  • Αποκτήστε τιμή
 • Minoan Lines
  • Αποκτήστε τιμή
 • SeaJets
  • Αποκτήστε τιμή
 • Blue Star Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Κρήτη