Από Θέουτα προς Αλχεθίρας

Το δρομολόγιο Θέουτα Αλχεθίρας συνδέει Ισπανία με Ισπανία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Balearia λειτουργούν τη διέλευση 8 φορές ανά ημέρα, Trasmediterranea 5 φορές ημέρα & Η FRS Iberia υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 4 φορές ανά ημέρα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 17 διελεύσεων σε προσφορά ανά ημέρα πάνω στο Θέουτα Αλχεθίρας με δρομολόγια μεταξύ Ισπανία και Ισπανία μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Θέουτα - Αλχεθίρας Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Θέουτα Αλχεθίρας

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Θέουτα Αλχεθίρας με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Θέουτα Οδηγός

Η Θεούτα αποτελεί μια από τις 17 αυτόνομες Περιφέρειες της χώρας με επίσημη γλώσσα τα Ισπανικά. Βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Αφρικής και μοιράζεται κοινά σύνορα με το Μαρόκο. Το στενό του Γιβραλτάρ χωρίζει την πόλη με από την Ισπανία, με την Μεσόγειο Θάλασσα και τον Ατλαντικό Ωκεανό να βρίσκονται ανάμεσα τους.

Ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Θεούτα είναι τα Βασιλικά Τείχη (Royal Walls), ένα σύστημα προστασίας των ακτών του Μεσογείου Θαλάσσιου Πάρκου το οποίο καλύπτει μια έκταση περίπου 56.000 τ.μ. με αλμυρές λίμνες νερού, σολάριουμ και κήπους. Στη μέση του πάρκου υπάρχει ένα κάστρο το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα τείχη της πόλης. Το πάρκο περιλαμβάνει επίσης ένα καζίνο, εστιατόριο και ένα νυχτερινό κέντρο με τη μαρίνα που βρίσκεται δίπλα στο πάρκο.

Το λιμάνι της πόλης δέχεται πολλές αφίξεις τουριστών κάθε μέρα από το λιμάνι, ερχόμενοι κυρίως από την Αλγερία και την Ανδαλουσία στα νότια της Ισπανίας. Υπάρχουν υπηρεσίες για λεωφορεία τα οποία όμως δεν περνάνε από το γειτονικό Μαρόκο.