Από Αλχεθίρας προς Θέουτα

Το δρομολόγιο Αλχεθίρας Θέουτα συνδέει Ισπανία με Ισπανία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Balearia λειτουργούν τη διέλευση 8 φορές ανά ημέρα, Trasmediterranea 5 φορές ημέρα & Η FRS Iberia υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 4 φορές ανά ημέρα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 17 διελεύσεων σε προσφορά ανά ημέρα πάνω στο Αλχεθίρας Θέουτα με δρομολόγια μεταξύ Ισπανία και Ισπανία μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Αλχεθίρας - Θέουτα Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Αλχεθίρας Θέουτα

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Αλχεθίρας Θέουτα με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Αλχεθίρας Οδηγός

Στο Στενό του Γιβραλτάρ μπορείτε να επισκεφτείτε την πόλη-λιμάνι της Αλχεθίρας (Algeciras) η οποία βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ισπανίας αποτελώντας ένα συγκοινωνιακό κόμβο μιας βιομηχανικής πόλης. Το λιμάνι απαρτίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της πόλης, καθώς είναι το κυριότερο σημείο επιβίβασης μεταξύ της Ισπανίας με τη Ταγγέρη, καθώς και άλλων λιμανιών στο Μαρόκο αλλά και στις Κανάριους Νήσους. Η πόλη διαθέτει μεγάλη παραγωγή αλιείας και εξάγει επίσης πολλά τοπικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, του καπνού και του ζωικού κεφαλαίου. Η πόλη είναι αρκετά δημοφιλής για τους τουρίστες, αν και δεν μπορεί να περιγραφεί ως μια ιδιαίτερα όμορφη πόλη, έχει καταφέρει να διατηρήσει μια πραγματική ατμόσφαιρα λιμανιού, σε αντίθεση με πολλά άλλα ισπανικά θέρετρα.

Το λιμάνι της Αλχεθίρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο σε τρεις κατηγορίες: στην μεταφόρτωση, στο φορτίο πλοίου και στα εμπορευματοκιβώτια. Τοποθετείται 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ταριφά (Tarifa) στο Rio de la Miel, το νοτιότερο ποτάμι της Ιβηρικής χερσονήσου στην ηπειρωτική Ευρώπη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέαμα με φάλαινες και δελφίνια να κολυμπούν κοντά στο λιμάνι.