Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3557 δρομολόγια και 732 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Μαρόκο

Τι μπορείτε να κάνετε στο Μαρόκο;

Το Μαρόκο είναι μια αραβική χώρα στη Βόρεια Αφρική που βρέχεται δυτικά από τον Ατλαντικό και στο βορρά από τη Μεσόγειο. Συνορεύει με τη Δυτική Σαχάρα και την Αλγερία, και βόρεια με την Ισπανία.

Το Μαρόκο, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία τοπίων, από την υπέροχη ακτογραμμή στη Μεσόγειο και τα βουνά στο κέντρο μέχρι την έρημο Σαχάρα, αποτελεί το όνειρο κάθε ταξιδιώτη. Οι κάτοικοί του, που φτάνουν τα 32 εκατομμύρια, φημίζονται για τη ζεστασιά και τη φιλοξενία τους.

Η οροσειρά του Άτλαντα έχει μήκος περίπου 2.500 χλμ. και η υψηλότερη κορυφή του, το Τζέμπελ Τούμπκαλ βρίσκεται στο Μαρόκο. Μπορείτε να κάνετε σκι από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο στο Oukaimeden, ενώ την άνοιξη ή το φθινόπωρο μπορείτε να κάνετε πεζοπορία. Εκτός από την οροσειρά του Άτλαντα, μπορείτε να επισκεφτείτε την οροσειρά του Ριφ στα βόρεια της χώρας, που είναι διάσπαρτη με ειδυλλιακές πόλεις όπως το Τετουάν, του οποίου η παλιά πόλη ανήκει στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, και το Chefchaouen, γνωστό και ως Λααγιούν, που το μπλε του χρώμα κλέβει το βλέμμα κάθε ταξιδιώτη.

Το Μαρόκο κατοικείται κυρίως από Άραβες και Βερβέρους. Το Μαρακές είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη και βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς του Άτλαντα. Η μεντίνα του Μαρακές (παλαιά πόλη) χαρακτηρίζεται από στενά δρομάκια και τοπικές αγορές, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι της πόλης είναι γεμάτο από μοντέρνα εστιατόρια και ακριβά εμπορικά καταστήματα. Η μεντίνα του Φεζ ελ Μπαλί θεωρείται η πιο μεγάλη αστική περιοχή χωρίς αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο και στην Καζαμπλάνκα βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο τζαμί σε όλη την Αφρική.

Πώς να ταξιδέψετε στο Μαρόκο;

Το Μαρόκο δέχεται περίπου 10 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Δρομολόγια εκτελούνται από διάφορα λιμάνια στη νότια Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Μαρόκο;

Το Μαρόκο είναι μια χώρα που έχει να πρσφέρει κάτι διαφορετικό κάθε εποχή. Οι τιμές ανάλογα με το λιμάνι αναχώρησης ποικίλουν και τείνουν να είναι πιο ακριβές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ίσως να είναι πιο εύκολο να βρείτε φθηνά εισιτήρια κατά τον Σεπτέμβρη. Σε κάθε περίπτωση, σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει κράτηση από πολύ νωρίς για να αποφύγετε κάποια απογοήτευση.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Balearia
  • Αποκτήστε τιμή
 • Naviera Armas
  • Αποκτήστε τιμή
 • La Meridionale
  • Αποκτήστε τιμή
 • Grandi Navi Veloci
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Μαρόκο