Από Μάλαγα προς Μελίγια

Το δρομολόγιο Μάλαγα Μελίγια πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Ισπανία με Ισπανία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Balearia λειτουργεί μέχρι 7 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια πλου περίπου 6 ώρες ενώ η Naviera Armas υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 7 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια από 7 ώρες.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 14 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Μάλαγα Μελίγια δρομολόγια μεταξύ Ισπανία και Ισπανία. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Μάλαγα - Μελίγια Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Μάλαγα Μελίγια

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Μάλαγα Μελίγια με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Μάλαγα Οδηγός

Η ισπανική πόλη Μάλαγα βρίσκεται στην περιφέρεια της Ανδαλουσίας στα νότια της Ισπανίας, πάνω στα παράλια Costa del Sol (η Ακτή του Ήλιου). Περιβάλλεται από την Μεσόγειο Θάλασσα από την πλευρά της ακτής, με 100 χλμ. ανατολικά του Στενού του Γιβραλτάρ και 130 χλμ. βόρεια της Αφρικής. Πολλοί τουρίστες ταξιδεύουν στην πόλη και τη γύρω περιοχή λόγω του κλίματος της, η οποία χαρακτηρίζεται από τα ζεστά και ηλιόλουστα καλοκαίρια μέχρι τους ήπιους χειμώνες. Μεγάλες προσωπικότητες έχουν ως γενέτειρα τη Μάλαγα όπως ίσως ο πιο γνωστός Ισπανός ζωγράφος και δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Πικάσο και ο Εβραίος φιλόσοφος Αβισεβρών (Σολομών Μπεν Γιαμπιρόλ) και ο σύγχρονος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας. Πολλά τα αξιοθέατα να θαυμάσετε, ένα από αυτά είναι το ‘Alcazeba Arab’ το σπίτι με τις θρησκευτικές πομπές των εορτασμών της Μεγάλης Εβδομάδας οι οποίες έχουν κηρυχθεί Φεστιβάλ τουριστικού ενδιαφέροντος.

Μην παραβλέψετε να επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Ναό La Manquita με στυλ μπαρόκ καθώς, και το σύγχρονο ανακαινισμένο Ρωμαϊκό Θέατρο. Θα το βρείτε στο λόφο Parador πάνω από την πόλη που βρίσκεται στο Κάστρο Gibralfaro. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε ή απλά να γευματίσετε με πανοραμική θέα τα τοπία της Μάλαγα.

Το λιμάνι βρίσκεται δίπλα στην παλιά πόλη της Μάλαγα. Συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι της Μελίγια (Melilla).