Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3604 δρομολόγια και 720 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Κεφαλονιά

Τι μπορείτε να κάνετε στην Κεφαλονιά;

Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων και βρίσκεται βόρεια της Ζακύνθου και βορειοδυτικά της Πελοποννήσου.

Το Αργοστόλι, η πρωτεύουσα του νησιού, αποτελεί μια γραφική πόλη που έχει να επισκεφτείτε πολλά αξιοθέατα, με πιο σημαντικό, ίσως, το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου που είναι χτισμένο πάνω σε έναν λόφο και προσφέρει μια εντυπωσιακή θέα. Το Ληξούρι, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά το Αργοστόλι, είναι γνωστό για τις πανέμορφες παραλίες με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά.

Η Κεφαλονιά αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών και ίσως έγινε περισσότερο γνωστή διεθνώς χάρη στην ταινία «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» που διαδραματίστηκε στο νησί.

Πώς να ταξιδέψετε στην Κεφαλονιά;

Όπως τα περισσότερα ελληνικά νησιά, η Κεφαλονιά είναι καλά οργανωμένη ώστε να προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες της και είναι εύκολα προσβάσιμη με το καράβι.

Τα λιμάνια της βρίσκονται στο Αργοστόλι στα δυτικά, στον Πόρο στα νοτιοανατολικά και στη Σάμη στα βορειοανατολικά. Τα δρομολόγια από την Ιταλία, την ηπειρωτική Ελλάδα και τα γύρω νησιά πραγματοποιούνται με σύγχρονα πλοία προσφέροντας περισσότερες ανταποκρίσεις κατά τη περίοδο αιχμής.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Κεφαλονιά;

Ως ένας δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός, οι τιμές είναι γενικά υψηλές κατά τους θερινούς μήνες, ενώ τείνουν να είναι πιο χαμηλές τον Απρίλιο. Για οποιοδήποτε ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να εξασφαλίσετε την κράτησή σας πολύ πιο μπροστά.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

  • Ventouris Ferries
    • Αποκτήστε τιμή
  • Levante Ferries
    • Αποκτήστε τιμή
  • Lefkada Palace
    • Αποκτήστε τιμή

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Κεφαλονιά