Hansa Destinations

Η Hansa Destinations προσφέρει ένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο μεταξύ Nynäshamn, Σουηδία και Rostock, Γερμανία, μεταφέροντας επιβάτες και εμπορεύματα.

Ορισμένα δρομολόγια σταματούν στο νησί Visby, δείτε τα δρομολόγιά μας για τα πλοία που πλέουν με αυτήν την επιλογή. Η Hansa Destinations επιτρέπει μια φιλική προς το περιβάλλον μετάβαση των εμπορευματικών μεταφορών μέσω αυτής της διαδρομής, με δυνατότητα μεταφοράς άνω των 75.000 φορτηγών ετησίως.

Το πλοίο που εκτελεί αυτή τη διαδρομή είναι το M/S Drotten. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα στο πλοίο και μπορείτε να κάνετε κράτηση για καμπίνα φιλική προς τα κατοικίδια. Οι επιβάτες με ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους στον τερματικό σταθμό Nynäsham, όχι επί του σκάφους για λόγους ασφαλείας.

Χρησιμοποιήστε directferries.gr για να βρείτε Hansa Destinations δρομολόγια, ναύλα και κρατήσεις Hansa Destinations εισιτηρίων. Ψάχνετε τις χαμηλότερες τιμές για τον προορισμό σας; Μην ανησυχείτε, ψάχνουμε και εμείς τις καλύτερες τιμές για εσάς Hansa Destinations με εναλλακτικές ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Hansa Destinations δρομολόγια