Ιταλία

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Η Ιταλία προς Η Αλβανία

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που δραστηριοποιούνται μεταξύ Η Ιταλία και Η Αλβανία προσφέροντάς σας συνολικά 75 δρομολόγια κάθε βδομάδα. Grandi Navi Veloci λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Μπάρι προς Δυρράχιο με δρομολόγια 12 φορές εβδομαδιαία. Adria Ferries λειτουργεί 2 δρομολόγια, Από Μπάρι προς Δυρράχιο με δρομολόγια 12 φορές ανά εβδομάδα & Από Ανκόνα προς Δυρράχιο περίπου 7 φορές εβδομαδιαία. Ventouris Ferries λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Μπάρι προς Δυρράχιο με δρομολόγια 12 φορές εβδομαδιαία. A-Ships Management S.A λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Μπρίντιζι προς Αυλώνας με δρομολόγια 10 φορές εβδομαδιαία. Starlines λειτουργεί 2 δρομολόγια, Από Μπρίντιζι προς Αυλώνας με δρομολόγια 3 φορές ανά ημέρα & Από Μπρίντιζι προς Άγιοι Σαράντα περίπου 1 φορά εβδομαδιαία.

Καθώς η συχνότητα και η διάρκεια των διασταυρώσεων σε ορισμένες διαδρομές ποικίλλει θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε μια αναζήτηση live για τα δρομολόγια από Η Ιταλία προς Η Αλβανία για να μάθετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Ιταλία Αλβανία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Ιταλία προς Αλβανία

Σχετικά με Η Αλβανία:

Η Αλβανία είναι μια μεσογειακή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συνορεύει με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο στα βόρεια, την ΠΓΔΜ στα ανατολικά, και την Ελλάδα στα νότια. Με ακτές στην Αδριατική Θάλασσα στα δυτικά και το Ιόνιο Πέλαγος στα νοτιοδυτικά.

Η χώρα έχει δημοκρατία και είναι επίσημα γνωστή ως Δημοκρατία της Αλβανίας.

Στην Αλβανία συνυπάρχουν τρείς θρησκείες - το Ισλάμ, ο Καθολικισμός και η Ορθοδοξία. Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι.