Ιόνια Νησιά (Επτάνησα)

Πώς να κάνω ακτοπλοϊκή κράτηση από Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) προς Η Αλβανία

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) και Η Αλβανία προσφέροντάς σας συνολικά 58 δρομολόγια κάθε βδομάδα. Finikas Lines λειτουργεί 2 δρομολόγια, Από Κέρκυρα προς Άγιοι Σαράντα με δρομολόγια 3 φορές ανά ημέρα & Από Κέρκυρα προς Himare περίπου 2 φορές εβδομαδιαία. Ionian Seaways λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Κέρκυρα προς Άγιοι Σαράντα με δρομολόγια 3 φορές καθημερινά. Joy Lines λειτουργεί 1 δρομολόγιο, Από Κέρκυρα προς Άγιοι Σαράντα με δρομολόγια 14 φορές εβδομαδιαία.

Καθώς η συχνότητα και η διάρκεια των διασταυρώσεων σε ορισμένες διαδρομές ποικίλλει θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε μια αναζήτηση live για τα δρομολόγια από Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) προς Η Αλβανία για να μάθετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) Αλβανία Ακτοπλοϊκός Χάρτης

Κλικ Για Χάρτη

Πλοία από Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) προς Αλβανία

Σχετικά με Η Αλβανία:

Η Αλβανία είναι μια μεσογειακή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συνορεύει με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο στα βόρεια, την ΠΓΔΜ στα ανατολικά, και την Ελλάδα στα νότια. Με ακτές στην Αδριατική Θάλασσα στα δυτικά και το Ιόνιο Πέλαγος στα νοτιοδυτικά.

Η χώρα έχει δημοκρατία και είναι επίσημα γνωστή ως Δημοκρατία της Αλβανίας.

Στην Αλβανία συνυπάρχουν τρείς θρησκείες - το Ισλάμ, ο Καθολικισμός και η Ορθοδοξία. Η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι.