Από Denia προς Ίμπιζα

Η γραμμή Denia Ίμπιζα συνδέει Ισπανία με Ίμπιζα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Balearia. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 14 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Denia Ίμπιζα εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Denia - Ίμπιζα Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Denia Ίμπιζα

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Denia Ίμπιζα με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Denia Οδηγός

Η ισπανική πόλη Ντένια ανήκει στην περιφέρεια Αλικάντε, πάνω στα παράλια Costa Blanca, μεταξύ Αλικάντε και Βαλένθια. Η Ντένια βρίσκεται κοντά στην πόλη Xabia γύρω από την Μεσόγειο θάλασσα και απέναντι από τις Βαλεαρίδες νήσους με τα εντυπωσιακά βουνά του Φυσικού Πάρκου Montgo ως τοπίο. Παρέχοντας εξαιρετική θέα στην πόλη και στη γύρω περιοχή από το κάστρο του 11ου και 12ου αιώνα που δεσπόζει στην πόλη. Μέσα στο κάστρο βρίσκεται το Palau del Gobernador που είναι το μουσείο του κάστρου. Η πόλη φιλοξενεί μια σειρά από φεστιβάλ αλλά η πιο γνωστή για είναι η φιέστα ταύρων που πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο και έχει κηρυχθεί ως Εθνικός Οργανισμός Τουριστικού ενδιαφέροντος.

Οι παραλίες της πόλης είναι μεγάλες με άπλα, κατάλληλες για θαλάσσια σπορ και έχουν απονεμηθεί από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό, με τη Γαλάζια Σημαία για την ποιότητα του νερού και την καθαρή άμμο. Στα βόρεια της Ντένια θα βρείτε τις αμμώδεις παραλίες Les Marines. Στα νότια της πόλης είναι η βραχώδης περιοχή Les Rotes η οποία έχει εκπληκτικούς όρμους και τα πεντακάθαρα νερά που το καθιστά ιδανική τοποθεσία για κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις.

Από το λιμάνι της πόλης οι ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλοίο της γραμμής προς τις Βαλεαρίδες νήσους με καθημερινά τακτά δρομολόγια.