Από Ciutadella προς Τουλόν

Η γραμμή Ciutadella Τουλόν συνδέει Μινόρκα με Γαλλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Corsica Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 1 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 12 ώρες 15 λεπτά.

Ciutadella Τουλόν εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Ciutadella - Τουλόν Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Ciutadella Τουλόν

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Ciutadella Τουλόν με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Ciutadella Οδηγός

H Θιουταντέγια ντε Μινόρκα (Ciutadella de Menorca) βρίσκεται στα δυτικά του Νησιού Μινόρκα των Βαλεαρίδων, στην Ισπανία. Είναι η παλιά πρωτεύουσα της Μινόρκα που έχει μια αρχαιολογική κληρονομιά με τη μορφή των μεγαλιθικών μνημείων "Taulas", τα Talaiot και Navetas. Η πόλη περιβάλλεται από μεσαιωνικούς δρόμους, ακολουθήστε την ιστορική συνοικία της πόλης Es η οποία είναι γεμάτη με παλάτια, εκκλησίες και φρούρια. Τα αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνουν το δημαρχείο Ciutadella το οποίο ήταν το πρώην ανάκτορο του διοικητή της Σαουδικής Αραβίας και πολλών άλλων από το 1722. Υπάρχουν πολλές παραλίες και όμορφα λιμανάκια σε μικρή απόσταση από την πόλη που σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε.

Ενώ δεν είναι η πρωτεύουσα του νησιού πια, η Θιουταντέγια αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος στο νησί. Το φεστιβάλ του πολιούχου Saint John συγκεντρώνει εκπλήξεις και πολύ κόσμο κάθε χρόνο στις 23&24 Ιουνίου. Τέλος, σημείο ενδιαφέροντος είναι ο καθεδρικός ναός της Μινόρκα που χτίστηκε το 1827 πάνω στα θεμέλια ενός παλαιότερου τεμένους.