Από Ciutadella προς Βαρκελώνη

Το δρομολόγιο Ciutadella Βαρκελώνη πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Μινόρκα με Ισπανία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Balearia λειτουργεί μέχρι 15 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια πλου περίπου 3 ώρες 30 λεπτά ενώ η Trasmed GLE υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 1 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια από 5 ώρες 30 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 16 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Ciutadella Βαρκελώνη δρομολόγια μεταξύ Μινόρκα και Ισπανία. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Ciutadella - Βαρκελώνη Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Ciutadella Βαρκελώνη

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Ciutadella Βαρκελώνη με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Ciutadella Οδηγός

H Θιουταντέγια ντε Μινόρκα (Ciutadella de Menorca) βρίσκεται στα δυτικά του Νησιού Μινόρκα των Βαλεαρίδων, στην Ισπανία. Είναι η παλιά πρωτεύουσα της Μινόρκα που έχει μια αρχαιολογική κληρονομιά με τη μορφή των μεγαλιθικών μνημείων "Taulas", τα Talaiot και Navetas. Η πόλη περιβάλλεται από μεσαιωνικούς δρόμους, ακολουθήστε την ιστορική συνοικία της πόλης Es η οποία είναι γεμάτη με παλάτια, εκκλησίες και φρούρια. Τα αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνουν το δημαρχείο Ciutadella το οποίο ήταν το πρώην ανάκτορο του διοικητή της Σαουδικής Αραβίας και πολλών άλλων από το 1722. Υπάρχουν πολλές παραλίες και όμορφα λιμανάκια σε μικρή απόσταση από την πόλη που σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε.

Ενώ δεν είναι η πρωτεύουσα του νησιού πια, η Θιουταντέγια αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος στο νησί. Το φεστιβάλ του πολιούχου Saint John συγκεντρώνει εκπλήξεις και πολύ κόσμο κάθε χρόνο στις 23&24 Ιουνίου. Τέλος, σημείο ενδιαφέροντος είναι ο καθεδρικός ναός της Μινόρκα που χτίστηκε το 1827 πάνω στα θεμέλια ενός παλαιότερου τεμένους.