Από Ciutadella προς Αλκούδια

Το δρομολόγιο Ciutadella Αλκούδια συνδέει Μινόρκα με Μαγιόρκα και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Corsica Ferries λειτουργούν τη διέλευση 1 φορές ανά εβδομάδα, Balearia 3 φορές ημέρα & Η Menorca Lines υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 3 φορές ανά ημέρα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 43 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Ciutadella Αλκούδια με δρομολόγια μεταξύ Μινόρκα και Μαγιόρκα μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Ciutadella - Αλκούδια Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Ciutadella Αλκούδια

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Ciutadella Αλκούδια με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Ciutadella Οδηγός

H Θιουταντέγια ντε Μινόρκα (Ciutadella de Menorca) βρίσκεται στα δυτικά του Νησιού Μινόρκα των Βαλεαρίδων, στην Ισπανία. Είναι η παλιά πρωτεύουσα της Μινόρκα που έχει μια αρχαιολογική κληρονομιά με τη μορφή των μεγαλιθικών μνημείων "Taulas", τα Talaiot και Navetas. Η πόλη περιβάλλεται από μεσαιωνικούς δρόμους, ακολουθήστε την ιστορική συνοικία της πόλης Es η οποία είναι γεμάτη με παλάτια, εκκλησίες και φρούρια. Τα αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνουν το δημαρχείο Ciutadella το οποίο ήταν το πρώην ανάκτορο του διοικητή της Σαουδικής Αραβίας και πολλών άλλων από το 1722. Υπάρχουν πολλές παραλίες και όμορφα λιμανάκια σε μικρή απόσταση από την πόλη που σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε.

Ενώ δεν είναι η πρωτεύουσα του νησιού πια, η Θιουταντέγια αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος στο νησί. Το φεστιβάλ του πολιούχου Saint John συγκεντρώνει εκπλήξεις και πολύ κόσμο κάθε χρόνο στις 23&24 Ιουνίου. Τέλος, σημείο ενδιαφέροντος είναι ο καθεδρικός ναός της Μινόρκα που χτίστηκε το 1827 πάνω στα θεμέλια ενός παλαιότερου τεμένους.