Από Χανιά προς Πειραιάς

Το δρομολόγιο Χανιά Πειραιάς συνδέει Κρήτη με Αθήνα και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Blue Star Ferries λειτουργούν τη διέλευση 11 φορές ανά εβδομάδα, SeaJets 7 φορές εβδομάδα & Η Anek Superfast υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 10 φορές ανά εβδομάδα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 28 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Χανιά Πειραιάς με δρομολόγια μεταξύ Κρήτη και Αθήνα μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Χανιά - Πειραιάς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Χανιά Πειραιάς

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Χανιά Πειραιάς με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Χανιά Οδηγός

Τα Χανιά είναι μια πόλη που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του ελληνικού νησιού της Κρήτης, και είναι περίπου 70 χιλιόμετρα δυτικά του Ρεθύμνου και 145 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου. Η πόλη χωρίζεται σε δύο τμήματα. Η παλιά πόλη βρίσκεται κοντά στο παλιό λιμάνι και τη κύρια πλατεία, δίπλα στη συνοικία Καστέλι βρίσκεται η πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Συντριβάνι) κα είναι η καρδιά της παλιάς πόλης για τουριστικές δραστηριότητες. Το δεύτερο τμήμα της πόλης είναι το σύγχρονο, πιο μεγάλο μέρος της πόλης όπου οι ντόπιοι ζουν και εργάζονται. Η παλιότερη συνοικια της σύγχρονης πόλης, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, είναι η Νέα Χώρα και βρίσκεται πέρα από το δυτικό άκρο της παλιάς πόλης.

Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά, τις Κυκλάδες, την Ίο, τη Σαντορίνη, τη Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο, την Αμοργό και τη Μήλο, καθώς και με όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω ενός τρίτου νησιού. Δρομολόγια από και προς το νησί εκτελούνται και με συμβατικά και με ταχύπλοα πλοία.

Πειραιάς Οδηγός

Η πόλη και το λιμάνι του Πειραιά στην Ελλάδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια σε όλη τη Μεσόγειο, και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, και έχει γίνει ένα σημαντικό κέντρο για το δίκτυο των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο Αιγαίο. Ο Πειραιάς είναι μια σημαντική πόλη από μόνη της, παρά το γεγονός ότι θεωρείται συχνά προάστιο της Αθήνας, την ελληνική πρωτεύουσα, η οποία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Παρά τη κοντινή απόσταση με την Αθήνα, η προκυμαία του Πειραιά έχει κάτι το ιδιαίτερο και οι επισκέπτες θα δουν ότι τα πιο όμορφα σημεία της πόλης βρίσκονται γύρω από την ανατολική πλευρά, μαζί με το Μικρολίμανο και το Πασαλιμάνι. Ένα δημοφιλές γεγονός στον Πειραιά είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ecocinema που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα τέλη του Φλεβάρη και όπου προβάλλεται ένας μεγάλος αριθμός ταινιών στους κινηματογράφους Αττικόν και Σινεάκ, που και οι δυο βρίσκονται στη πλατεία του δημαρχείου της πόλης.

Γεμάτη από εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα, η περιοχή της προκυμαίας αναπλάθηκε πάνω στην ώρα για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας και ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε ένας νέος πεζόδρομος στο λιμάνι, που είναι δεντρόφυτος και περνάει από τα μεσαιωνικά τείχη της πόλης. Τα τείχη εξυπηρετούν ως ανάμνηση και προσφέρουν μια εικόνα του πλούσιου παρελθόντος της πόλης.