Από Cavo προς Portoferraio

Η γραμμή Cavo Portoferraio συνδέει Έλβα με Έλβα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Toremar. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 28 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 20 λεπτά.

Cavo Portoferraio εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Cavo - Portoferraio Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Cavo Portoferraio

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Cavo Οδηγός

Το λιμάνι της νήσου Έλβα είναι το Κάβο (Cavo) και βρίσκεται στη Μεσόγειο θάλασσα. Η Έλβα είναι το μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος της Τοσκάνης και αποτελεί μέρος του Toscano National Park. Το νησί της Έλβα είναι το τρίτο σε μέγεθος αμέσως μετά την Σικελία και τη Σαρδηνία.

Τα κρυστάλλινα νερά, οι πανέμορφες παραλίες και τα τοπία της αποτελούν την Νήσο ως τουριστικό προορισμό στην Τοσκάνη. Ειδικά για τους επισκέπτες που αναζητούν την ηρεμία στις παραλίες, ή για όσους ενδιαφέρονται για καταδύσεις και δραστηριότητες με ψαροντούφεκο χάρη στα πλούσια νερά γεμάτα με πολλά είδη ψαριών. Για αυτούς που θέλουν να μείνουν στη στεριά μπορούν να κάνουν bike – mountain, πεζοπορία στα βουνά ή να παίξουν γκολφ!

Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκά με την ηπειρωτική χώρα της Ιταλίας με δρομολόγια μεταξύ Πιομπίνο και Πορτοφεραίο. Η πρωτεύουσα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα, και τα Cavo, Ρίο μαρίνα και Porto Azzurro στην ανατολική ακτή του νησιού.