Από Καπραΐα προς Λιβόρνο

Η γραμμή Καπραΐα Λιβόρνο συνδέει Νησί Καπραΐα με Ιταλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Toremar. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 9 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 2 ώρες 45 λεπτά.

Καπραΐα Λιβόρνο εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Καπραΐα - Λιβόρνο Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Καπραΐα Λιβόρνο

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Καπραΐα Λιβόρνο με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Καπραΐα Οδηγός

Το Τοσκανικό αρχιπέλαγος περιλαμβάνει 7 νησιά, το πιο βόρειο νησί από αυτά είναι η Καπραΐα. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί μετά τα νησιά Έλβα και Τζίλιο, με απόσταση 60 χλμ. από το Λιβόρνο, 32 χλμ από την Έλβα και 30 από το Γαλλικό νησί της Κορσικής. Έχει έκταση 19 τ.χλμ. και είναι 466 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το χωριό Porto di Capraia είναι το μικρό λιμάνι του νησιού και συνδέεται με το χωριό από τον μόνο ασφαλτοστρωμένο δρόμο της νήσου. Εδώ, υπάρχει το γνωστό Φρούριο του Αγίου Γεωργίου και πολλές εκκλησίες όπως της Asunta, του Αγ. Νικόλα, του Αγ. Αντωνίου & του Αγ. Στέφανου Πίανα. Το νησί είναι πολύ γνωστό για την παραγωγή τοπικού κρασιού και της αλιείας ψαριών ιδίως γαύρου.

Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκά με το Λιβόρνο.