Από Μπονιφάτσιο προς Santa Teresa di Gallura

Το δρομολόγιο Μπονιφάτσιο Santa Teresa di Gallura πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Κορσική με Σαρδηνία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Moby Lines λειτουργεί μέχρι 4 φορές ανά ημέρα με διάρκεια πλου περίπου 50 λεπτά ενώ η Ichnusa Lines υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 3 φορές ανά ημέρα με διάρκεια από 1 ώρα.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 49 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Μπονιφάτσιο Santa Teresa di Gallura δρομολόγια μεταξύ Κορσική και Σαρδηνία. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Μπονιφάτσιο - Santa Teresa di Gallura Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Μπονιφάτσιο Santa Teresa di Gallura

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Μπονιφάτσιο Santa Teresa di Gallura με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Μπονιφάτσιο Οδηγός

Το Μπονιφάτσιο βρίσκεται στο ανατολικότερο σημείο του νησιού της Κορσικής στη Γαλλία, γύρω από την Μεσόγειο Θάλασσα με απόσταση από τη Σαρδηνία μέσω του Στενού του Μποναφάτσιο μόλις 11 χιλιόμετρα. Η πόλη αποτελεί τουριστικό προορισμό, ιδίως το καλοκαίρι, με αμέτρητες παραλίες όπως η πολύ γνωστή Torra di Sant' Amanza και σημαντικά αξιοθέατα όπως τα φρούρια Torra di Sant' Amanza & Torra di Sponsaglia, καθώς και οι Ναοί Église Saint-Dominique de Bonifacio & Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.

Για τους λάτρεις των προϊστορικών γεγονότων, το Μπονιφάτσιο διαθέτει 2 αξιοσημείωτα σημεία. Το πρώτο είναι η προ ιστορική σπηλιά – καταφύγιο Araguina-Sennola, κοντά στην πόλη Κάπελο (Capello) στα βόρεια του Μποναφάτσιο. Εκεί υπάρχει ο αρχαιολογικός χώρος με μεσολιθικά στοιχεία καθώς και αρχαιότερα νεολιθικά. Η δεύτερη περιοχή είναι ο τάφος του Vasculacciu κοντά σε Figari. Ο τάφος αυτός ανήκει στην Μεγαλιθική Εποχή του Πολιτισμού και χρονολογείται στη Μέση Νεολιθική.

Δρομολόγια από το λιμάνι αναχωρούν για Σάντα Τερέζα ντι Γκαλούρα και Σαρδηνία.