Aegean Speed Lines

Η Aegean Speed Lines προσφέρει δρομολόγια μεταξύ του λιμανιού του Πειραιά, λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας, και των νησιών των Κυκλάδων, στο Αιγαίο.

Χρησιμοποιώντας τρία υπερσύγχρονα, ταχύπλοα πλοία για να εκτελούν τα δρομολόγιά της, το Speedrunner II, III και IV, κάθε σκάφος μπορεί να μεταφέρει έως και 170 οχήματα και 800 επιβάτες. Επιπλέον, καθένα από τα φέρι της Aegean Speed Lines πληρεί τα υψηλά επίπεδα της άνεσης, της ποιότητας και της ασφάλειας που απαιτείται για τις υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών, εξασφαλίζοντας συμφέρουσες τιμές και ένα ευχάριστο ταξίδι.

Μόλις πέντε χρόνια από το ξεκίνημά της τον Δεκέμβριο του 2009, η εταιρεία ψηφίστηκε ως «Η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς» στα ναυτιλιακά βραβεία της Lloyd’s List για τη δέσμευση και την αφοσίωσή της στο να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αυτό οφείλεται κυρίως στο προσωπικό της Aegean Lines και τα μέλη του πληρώματος που σκέφτονται και συμπεριφέρονται ως επιβάτες ώστε να προσφέρουν μια εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες σε καθημερινή βάση, και να ξεπερνούν συνεχώς τις προσδοκίες σας.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα