Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3604 δρομολόγια και 720 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Νησιά του Αιόλου

Τα Νησιά του Αιόλου βρίσκονται ανάμεσα στο ηπειρωτικό κομμάτι της Ιταλίας και το νησί της Σικελίας - και όπως είναι φυσικό υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο πορθμείων που μεταφέρουν επισκέπτες στο πλήθος νησιών από αυτές τις δύο τοποθεσίες.

Στην ηπειρωτική Ιταλία, το λιμάνι της Νάπολης στα νότια της χώρας είναι το μεγαλύτερο κέντρο πορθμείων προς τα νησιά, ενώ το Μιλάνο και το Παλέρμο είναι τα λιμάνια αναχώρησης για την Σικελία.

το Λίπαρι είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο νησί στην Αιολική περιοχή, και η ιστορία του σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία καταπληκτικών κομματιών αρχιτεκτονικής. Για την καλύτερη δυνατή θέα του νησιού είναι απαραίτητο να αγναντέψετε το τοπίο από ένα ψηλό σημείο και η ηφαιστιακή φύση του Λίπαρι δίνει πολλές πλεονεκτικές θέσεις -με το βουνό Σαίντ Άντζελο να βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες. Για ντόπιους και τουρίστες αντίστοιχα, οι γιορτές για τον Άγιο Βαρθολομαίο έχουν εξέχουσα θέση στο πολιτιστικό ημερολόγιο κατά τη διάρκεια του μήνα του Αυγούστου.

Όπως προδιαθέτει το όνομα του, το Βουλκάνο είναι ένα νησί που δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να περπατήσουν κυριολεκτικά πάνω σε ηφαιστιακούς κρατήρες που έχουν δημιουργηθεί φυσιολογικά, σε μία τεράστια κλίμακα. Το ίδιο το νησί έχει ένα σχετικά μικρό πληθυσμό που στηρίζεται αποκλειστικά στον τουρισμό και έτσι οι επισκέπτες εγγυώνται πάντα ένα θερμό καλωσόρισμα - Στο Βουλκάνο οι κάτοικοι λειτουργούν έναν αριθμό διαφορετικών εστιατορίων που προσφέρει παραδείγματα της κουζίνας που έχει κάνει τις Αιολίδες νήσους διάσημες ανα τον κόσμο. Πιάτα με φρέσκο ψάρι εμπνευσμένα από την τοποθεσία των νησιών, και ένα με δύο ποτήρια κρασί, Malvasia delle Lipari, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τελειώσετε το γεύμα σας.

Όταν ταξιδεύτε με αυτοκίνητο στις Αιολίδες Νήσους, είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε για τις τελευταίες πληροφορίες όσον αφορά τον τύπο αυτοκινήτου που επιτρέπεται σε κάθε νησί ξεχωριστά. Οι περιορισμοί είναι συχνά σε ισχύ για να προστατεύσουν το γαλήνιο και φημισμένο για τη ήσυχη φύση των νησιών, όμως από την στιγμή που κατεβείτε από το πορθμείο θα βρείτε πολλές επιλογές για ενοικίαση μηχανών και ποδηλάτων.

Το να φτάσετε εκεί είναι μόνο ένα μέρος της διασκέδασης, και χρησιμοποιώντας τις ακτοπλοικές γραμμές για να περιπλανηθείτε στην περιοχή θα σας δείξει ακριβώς πως οι Αιολίδες νήσοι προσφέρουν εμπειρίες στους τουρίστες που δεν θα μπορούσαν να βρουν πουθενά αλλού.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Liberty Lines Fast Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
 • SNAV
  • Αποκτήστε τιμή
 • Siremar
  • Αποκτήστε τιμή
 • Alilauro
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Νησιά του Αιόλου